Borjúhúsos szendvics recept

Borjúhúsos szendvics

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

20 perc

Megnézték:
919

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Oroszlánszelidítőknek - meg bárkinek, aki nagyot tud harapni!

4 személyre

A recept hozzávalói ( személyre)

  • 40 dkg borjústeak (4x10 dkg)
  • 12 dkg koktélparadicsom
  • 2 dkg bébispenót
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 4 szelet kenyér
  • olívaolaj

Elkészítés

A hússzeleteket megkenjük olajjal, forró serpenyőben kisütjük, majd félretesszük és melegen tartjuk.

A paradicsomot a serpenyőbe tesszük, 2 percig főzzük, majd hozzáadjuk a spenótot és a vékonyra szelt fokhagymát, és további 1-2 percig főzzük, míg a spenót meg nem puhul.

A húst a kenyérszeletekre helyezzük, és ráhalmozzuk a paradicsomos spenótot.


Borjúhúsos szendvics recepthez kapcsolódó receptek

Borjúhúsos szendvics

Borjúhúsos szendvics

Oroszlánszelidítőknek - meg bárkinek, aki nagyot tud harapni!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés