Eperfagylalt gránátalmával recept

Eperfagylalt gránátalmával
5 2

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
vajdamarta

Nehézség:

Elkészítési idő:

15 perc

Megnézték:
1094

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Tejszínhab helyett ezúttal tejföllel kevertem ki a friss gyümölcsöt. Érdemes kipróbálni!

3 személyre

  • 60 dkg eper
  • 3.5 dl tejföl (20%-os)
  • 1 dl tej
  • 20 dkg porcukor
  • 1 cs vanillincukor
  • 0.5 db citrom leve
  • 0.5 db gránátalma

Elkészítés

A megmosott, megtisztított epret keverőtálba öntjük, hozzáadjuk a tejfölt, a tejet és a cukrokat. Botmixerrel darabosra vagy pépesre törjük. Ha nincs fagyigépünk, akkor nagyobb, fedeles, mélyhűthető műanyag tálban megfagyasztjuk, közben 40-60 percenként átkeverjük. Gombócokban adagoljuk, édes keksszel, friss eperrel, gránátalmamagokkal körbe szórva tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok!

Készítette: Nyersné Vajda Márta


Eperfagylalt gránátalmával recepthez kapcsolódó receptek

Eperfagylalt gránátalmával

Eperfagylalt gránátalmával

Tejszínhab helyett ezúttal tejföllel kevertem ki a friss gyümölcsöt. Érdemes kipróbálni!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés

Hozzászólások a(z) Eperfagylalt gránátalmával recepthez

thumb
vajdamarta - 2013. június 25. 12345
Elkészítettem - eper híján - friss, magozott meggyből is. Elhagytam a citromot és a gránátalmamagot. Nekem sincs fagyigépem, így fotót majd reggel készítek...