Hagymás-gorgonzolás pizza rucolával recept

Hagymás-gorgonzolás pizza rucolával
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

25 perc

Megnézték:
1176

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Vegák végzete - egyszerű, mégis rafinált ez a pizza

2 személyre

  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 70 dkg rucola
  • frissen őrölt fekete bors
  • 2 db pizzalap
  • 10 dkg gorgonzola

Elkészítés

A sütőt előmelegítjük 200 °C-ra. A felszeletelt hagymát az olajban lassú tűzön, állandókevergetés mellett kb. 15 percig pároljuk, míg a hagyma karamellizálódni nem kezd.

Feljebb vesszük a lángot, és hozzáadjuk a megmosott és felvágott rucolát. Kb. 1 percig főzzük, míg a rucola össze nem esik, majd sóval, borssal ízesítjük.

Egy sütőlapra helyezzük a pizzalapot, rákanalazzuk a hagymás keveréket és rámorzsoljuk a gorgonzolát, majd 10 percre a sütőbe tesszük. Tálalás előtt pár percig hűlni hagyjuk.


Hagymás-gorgonzolás pizza rucolával recepthez kapcsolódó receptek

Hagymás-gorgonzolás pizza rucolával

Hagymás-gorgonzolás pizza rucolával

Vegák végzete - egyszerű, mégis rafinált ez a pizza

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés