Kelkáposzta főzelék recept

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
Receptvarázs

Nehézség:

Elkészítési idő:

50 perc

Megnézték:
1924

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Sokan nem kedvelik, pedig érdemes kipróbálni a kelkáposzta-főzelék receptjét!

6 személyre

  • 1 kg kelkáposzta
  • 2 evőkanál olaj
  • 5 dkg liszt
  • 1 dl tejföl
  • 30 dkg burgonya
  • kapor, köménymag vagy majoranna, fokhagyma, só

Elkészítés

A vízsugárral megmosott, szeletekre vágott kelkáposztát a meghámozott, kockára vágott burgonyával együtt, majorannával vagy köménnyel ízesítve annyi sós vízben főzzük meg, hogy éppen ellepje.

Világos zsemleszínű rántással berántjuk.

Tejföllel is tálalhatjuk.

Tipp:

Ízesíteni lehet még tetszés szerint kaporral vagy fokhagymával.


Kelkáposzta főzelék recepthez kapcsolódó receptek

A kép nem található/var/www/vhosts/www.receptvarazs.hu/

Kelkáposzta főzelék

Sokan nem kedvelik, pedig érdemes kipróbálni a kelkáposzta-főzelék receptjét!

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés