Kenyérsütőben sült farsangi fánk recept
Beküldő: krisztim Nehézség: Elkészítési idő: 120 perc
Megnézték: |
Kenysérsütőgépben sütött farsangi fánk receptje.
A recept hozzávalói ( személyre)
A tésztához
- 4 dl tej
- 1 db tojás
- 5 dkg olvasztott vaj
- 2 ek cukor
- 0 pici só
- 1 ek sütőrum
- 60 dkg liszt
- 3 dkg porélesztő
A hozzávalók
- porcukor, vaníliás cukor hempergetéshez
- málna vagy sárgabarack lekvár a tetejére
- étolaj a sütéshez
Elkészítés
Kenyérsütőgépbe tesszük a tészta hozzávalóit és kelt tészta programra állítjuk, majd kb. 1 óra 25 percen át sütjük.
A program lejárta után félórán át pihentetjük.
Ezután kanállal kiszaggatjuk és serpenyőben a fánkok mindkét oldalát pirosra sütjük.
A kész fánkokat porcukorban meghempergetjük és ízlés szerint lekvárral megkenjük őket.
Kenyérsütőben sült farsangi fánk recepthez kapcsolódó receptek
További Fánk receptek kategóriák
Kenyérsütőben sült farsangi fánk
Kenysérsütőgépben sütött farsangi fánk receptje.
Hozzászólások a(z) Kenyérsütőben sült farsangi fánk recepthez
krisztim - 2013. február 01.









vajdamarta - 2013. január 31.









krisztim - 2013. január 30.









krisztim - 2013. január 26.








