Lencsés-chorizós orecchiette recept

Lencsés-chorizós orecchiette

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

25 perc

Megnézték:
1079

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Legyen Ön is erőnyelő! - Tartalmas és izgalmas

4 személyre

  • 20 dkg chorizo kolbász
  • 20 dkg barna csiperke
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1.5 dl sherry
  • 40 dkg konzervlencse
  • 40 dkg orecchiette tészta
  • 12 dkg lágy kecskesajt
  • olívaolaj a tálaláshoz
  • bors

Elkészítés

A karikára vágott chorizót, a gombát és a vékony szeletekre vágott fokhagymát forró olajban néhány percig pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a sherryt és az alaposan lecsepegtetett lencsét, és további 2-3 percig főzzük.

A tésztát lobogó sós vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük és alaposan lecsepegtetjük. Hozzáadjuk a chorizós keverékhez, sózzuk, borsozzuk, és 2 percig együtt főzzük. Tálaláskor teszünk rá a kecskesajtból, és megöntözzük olívaolajjal.


Lencsés-chorizós orecchiette recepthez kapcsolódó receptek

Lencsés-chorizós orecchiette

Lencsés-chorizós orecchiette

Legyen Ön is erőnyelő! - Tartalmas és izgalmas

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés