Málnás eperhab recept

Málnás eperhab
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
rena4

Nehézség:

Elkészítési idő:

20 perc

Megnézték:
570

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Ugyan málna még csak fagyasztott állapotban van, de finom, friss epret már vehetünk.

5 személyre

  • 3 dl tej
  • 1 csomag vaníliás pudingpor
  • 3 evőkanál liszt
  • 2 db tojás különválasztva
  • 3 dl eperpüré
  • 12 dkg cukor
  • 1 kis doboz fagyasztott málna
  • csokireszelék a díszítéshez (kb. 25 g)

Elkészítés

A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük. A tejet a tojássárgával, pudingporral, liszttel sűrűre főzzük - vigyázat, könnyen odakap! Belekeverjük az eperpürét, azzal is felfőzzük. A forró krémbe óvatosan beleforgatjuk a habot, majd tálkákba adagoljuk, a fagyott málnaszemekkel és reszelt csokoládéforgáccsal díszítjük.


Málnás eperhab recepthez kapcsolódó receptek

Málnás eperhab

Málnás eperhab

Ugyan málna még csak fagyasztott állapotban van, de finom, friss epret már vehetünk.

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés