Medvehagymás gnocchi recept

Medvehagymás gnocchi
4 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

17 perc

Megnézték:
3707

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Egy gnocchi illata - hagymás-kék sajtos gombóckák

2 személyre

  • 1 gerezd fokhagyma
  • 0.5 fej vöröshagyma
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 50 dkg gnocchi
  • 10 dkg kék sajt
  • 2 marék medvehagyma

Elkészítés

Az apróra vágott fokhagymát és hagymát az olajban 3-4 percig pároljuk.

A gnocchit sós vízben megfőzzük, alaposan lecsepegtetjük, majd hozzáadjuk a hagymához, és világosbarnára pirítjuk (kb. 5 perc).

Rámorzsoljuk a kék sajtot, hagyjuk ráolvadni, majd megszórjuk a felaprított medvehagymával, és további 2-3 percig pároljuk.


Medvehagymás gnocchi recepthez kapcsolódó receptek

Medvehagymás gnocchi

Medvehagymás gnocchi

Egy gnocchi illata - hagymás-kék sajtos gombóckák

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés