Ricottalepény recept

Ricottalepény
5 1

Itt tudod értékelni a receptet, csak kattints a megfelelő csillagra

Beküldő:
TV Paprika Magazin

Nehézség:

Elkészítési idő:

35 perc

Megnézték:
2612

értékeld a receptet!

szólj hozzá!

add a kedvenceidhez!

nyomtasd ki!

küldd tovább!

bevásárló listára!


Ricottalepény recept

4 személyre

  • 50 dkg ricotta
  • 2 dkg reszelt parmezán
  • 2 evőkanál liszt + a sütéshez
  • 2 evőkanál frissen aprított snidling
  • 1 db tojás
  • só, frissen őrölt fekete bors
  • 1 db tojásfehérje
  • 1 evőkanál olívaolaj

Elkészítés

A ricottát összekeverjük a parmezánnal, a liszttel, a snidlinggel és a tojással, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

A habbá vert tojásfehérjét óvatosan a ricottás keverékhez forgatjuk, majd a masszából lepényeket formázunk, és megforgatjuk a lisztben.

A lepényeket felhevített olajban oldalanként 2-3 perc alatt aranybarnára sütjük.


Ricottalepény recepthez kapcsolódó receptek

Hozzászólok

Be kell jelentkezned hogy hozzászólj ehhez a recepthez!

Bejelentkezés